Van Smaak

Heerlijke maaltijden met duurzame bezorging

Steeds meer mensen ontdekken onze lekkere en gezonde maaltijden. Om aan deze groeiende vraag te voldoen hebben we veel bezorgauto’s nodig. Duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel, met die reden bestaat ons gehele wagenpark uit Euro 6-bezorgauto’s. Naast duurzame productie hebben we dus ook duurzame bezorging.

Bij het aanschaffen van nieuwe wagens kijken we niet alleen naar het laadvermogen, maar ook naar milieuvriendelijkheid. De bezorgauto’s hebben een Euro 6-motor en voldoen daarmee aan de eisen van de Europese Unie. Met deze regelgeving moeten dieselauto’s net zo schoon worden als hun op benzine aangedreven varianten, door middel van een lagere uitstoot van roetdeeltjes en stikstofoxiden.

Dankzij het grote laadvermogen, kunnen we ook boodschappen bezorgen.