Boodschappen

Wij leveren niet alleen maatwerk met maaltijden, maar ook met boodschappen. Zowel online als in de supermarkt. Samen met Poiesz Supermarkten BV bieden wij een mooi assortiment boodschappen aan voor uw cliënten.

WebSuper

De Van Smaak WebSuper is een online supermarkt volledig afgestemd op alle eet- en drinkmomenten van jullie cliënten. Van Smaak, in samenwerking met Poiesz Supermarkten als groothandel, ziet iedere woongroep als een grote huishouding waarvoor wij met veel zorg en oog voor kwaliteit de boodschappen verzamelen en bezorgen

De WebSuper maakt het mogelijk snel, op behoefte en met gunstige prijzen in te kopen. U bestelt vanuit uw interne webomgeving en er wordt automatisch gefactureerd op kostenplaats. We combineren de boodschappenorder met de maaltijdroutes die we rijden. Snel en efficiënt en bovendien handig voor u en uw cliënten.

SuperLokaal

Wilt u in het Noorden lokaal boodschappen doen, dan kunt u terecht bij Poiesz supermarkten. Zo kunt u boodschappen uitjes met uw cliënten organiseren en ook profiteren van spaarzegels en aanbiedingen. Gebruik daarnaast uw Poiesz klantenpas bij uw lokale Poiesz supermarkt voor gezamenlijk winkelen met uw cliënten. Bij Poiesz Supermarkten kunt u altijd rekenen op een persoonlijke service.

U richt zich op de zorg en wij zorgen voor de maaltijd! Samen zorgen wij ervoor dat de cliënt op tijd van een lekkere, gezonde maaltijd kan genieten

Aanbod op maat voor uw cliënten

De maaltijd is vaak hét uitkijkmoment van de dag voor uw cliënten. Iedereen moeten kunnen genieten van een maaltijd. Wij denken graag met u mee hoe wij voor uw zorginstelling een maaltijd kunnen maken die voor elke specifieke cliënt geschikt is. Vraag vrijblijvend informatie op via het onderstaande formulier. Of bel meteen 088 511 5400.

Aanvraag aanbod op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.