Evaluatie

Als alles draait, u de vaste chauffeurs kent en deze compleet op de hoogte zijn van alle zaken omtrent aflevering, dan blijven wij uw ontwikkelingen graag volgen. Behoeftes veranderen, omstandigheden veranderen en wat goed was, kan op den duur minder gewaardeerd worden. 

Vinger aan de pols

Als er iets verandert in uw behoefte, dan staan wij voor u klaar. Wij geven advies maar laten ook zien hoe u de zaken rondom de maaltijdprocedure efficiënt kunt inpassen in de dagelijkse gang van zaken. We werken graag met u samen.

Evaluatie

Naar uw behoefte zorgen wij voor periodieke evaluaties. Dat kan met uitgebreide enquêtes of met een inbelronde via Teams. Voor het toetsen van kwaliteit en kwaliteitsbeleving maken wij gebruik van enquêtes. Met uw organisatie gaan we graag in overleg óf het wenselijk is binnen de organisatie en zo ja, wat de frequentie kan zijn voor het afnemen van enquêtes. Wij zoeken hierbij naar een vorm die bij u past.

Aanbod op maat voor uw cliënten

De maaltijd is vaak hét uitkijkmoment van de dag voor uw cliënten. Iedereen moeten kunnen genieten van een maaltijd. Wij denken graag met u mee hoe wij voor uw zorginstelling een maaltijd kunnen maken die voor elke specifieke cliënt geschikt is. Vraag vrijblijvend informatie op via het onderstaande formulier. Of bel meteen 088 511 5400.

Interesse in een aanbod op maat?

Vraag vrijblijvend informatie op via het onderstaande formulier.
Of bel meteen 088 511 5400.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.