Logistiek

Kiest u voor een totaalleverancier op het gebied van eten en drinken? Dan zorgen wij ervoor dat uw maaltijden en boodschappen gecombineerd worden geleverd.

Daarmee beperkt u het logistieke verkeer op uw terrein, zorgen we voor één factuurstroom en leveren we een positieve bijdrage aan het milieu.

Op tijd van een lekkere & gezonde maaltijd genieten

Wat de bestelling is, hebben we in goed overleg met u bepaald. Dankzij ons distributienetwerk bezorgen wij op de vooraf overeengekomen tijd en locatie. De maaltijden worden op logistieke volgorde klaargezet. Onze productie bereidt en verpakt de maaltijden op naam. Hierdoor kunnen wij per klant veel maatwerk toevoegen en zijn de maaltijden op locatie direct duidelijk te verdelen. Het wordt op locatie zo bezorgd dat de eerstvolgende eetdag vooraan staat.  

Wij besparen u veel kostbare tijd:

  • Maaltijden op naam verpakt
  • Levering centraal of decentraal
  • Keuze uit warm, koelvers en vriesvers
  • Rekening houdend met specifieke eetdagen

U richt zich op de zorg en wij zorgen voor de maaltijd! Samen zorgen wij ervoor dat de cliënt op tijd van een lekkere, gezonde maaltijd kan genieten

Een vaste, vertrouwde bezorger

Op uw locatie komt een vaste maaltijdbezorger. Meerdere malen per week komt dit vaste gezicht langs op de met jullie afgesproken dagen. Hij of zij weet precies hoe u de maaltijden op locatie geleverd wilt hebben. Zelfs wanneer u er niet bent. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en alles wordt goed vastgelegd. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat de maaltijden en boodschappen volgens afspraak bezorgd worden en besparen we u veel kostbare tijd.

Aanbod op maat voor uw cliënten

De maaltijd is vaak hét uitkijkmoment van de dag voor uw cliënten. Iedereen moeten kunnen genieten van een maaltijd. Wij denken graag met u mee hoe wij voor uw zorginstelling een maaltijd kunnen maken die voor elke specifieke cliënt geschikt is. Vraag vrijblijvend informatie op via het onderstaande formulier. Of bel meteen 088 511 5400.

Aanvraag aanbod op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.