Bestelwijze

Het bestellen van de maaltijden kan op twee verschillende manieren: via een papieren menukaart of via ons digitale bestelsysteem. Op de papieren menukaart worden exact dezelfde mogelijkheden getoond als in het digitale bestelsysteem. De menukaart is volledig opgesteld aan de hand van de doorgegeven wensen.

Digitaal bestellen

Ons digitale bestelsysteem is afgestemd op de doelgroep, door middel van het visueel maken met afbeeldingen van het aanbod. Dit biedt de mogelijkheid om ook bewoners samen met de begeleiding te laten bestellen. Zo nu en dan ervaren wij dat digitaal bestellen een drempel is voor medewerkers op locatie. Wij nemen deze drempel gemakkelijk weg door een eerste bestelling gezamenlijk te doen. Over het algemeen ervaren medewerkers dan dat digitaal bestellen heel eenvoudig is en veel voordelen biedt.

Papieren menukaart

Wekelijks krijgen onze klanten een menukaart waarop de maaltijdcomponenten voor een week benoemd zijn. Iedere dag bieden we voldoende afwisseling in het menu. Indien cliënten een dieet hebben, staat dit vermeld op de menukaart. Op deze menukaart staan alleen de samengestelde maaltijden en componenten die passen binnen het dieet. 

De mensen op de locaties moeten het dragen. Er is een veelheid aan mogelijkheden, maar uiteindelijk moeten de maaltijdbestellingen geplaatst worden. Dat moet snel en makkelijk gebeuren. Zowel door een begeleider, als een cliënt. En zowel op een papieren menukaart als via het online bestelsysteem.

Aanbod op maat voor uw cliënten

De maaltijd is vaak hét uitkijkmoment van de dag voor uw cliënten. Iedereen moeten kunnen genieten van een maaltijd. Wij denken graag met u mee hoe wij voor uw zorginstelling een maaltijd kunnen maken die voor elke specifieke cliënt geschikt is. Vraag vrijblijvend informatie op via het onderstaande formulier. Of bel meteen 088 511 5400.

Interesse in een aanbod op maat?

Vraag vrijblijvend informatie op via het onderstaande formulier.
Of bel meteen 088 511 5400.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.