quinoaburger

NIEUW! De overheerlijke quinoaburger

Een prachtige voedzame, volwaardige en lekkere burger die ook nog eens heel weinig effect heeft op uw bloedsuikerspiegel is toegevoegd aan het Van Smaak menu! De burger is rijk aan verschillende voedingsstoffen. Zo zitten er veel vezels en eiwitten in quinoa. Daarnaast bevat het meerdere belangrijke aminozuren, mineralen (ijzer & magnesium) en vitaminen (B & E).

Het natuurlijke product behoort tot de zogenaamde ‘superfoods’ en raakt steeds meer in trek in de Europese samenleving. Dit komt o.a. door het feit dat steeds meer mensen last hebben van een glutenallergie. Quinoa bevat geen gluten. Dat maakt het een goed alternatief voor mensen met een glutenallergie. De eiwitten en vezels in quinoa kunnen daarnaast een positieve werking hebben voor mensen die willen afvallen. Zowel eiwitten als vezels, geven namelijk snel een “gevuld” gevoel.