Maaltijden aan huis

Met de veranderende wet- en regelgeving en de toenemende druk op de zorg wordt het voor u steeds belangrijker om uw zorgpersoneel intramuraal in te zetten. Het Volledig Pakket Thuis (VPT) biedt cliënten met een Wlz indicatie de mogelijkheid om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Zij kunnen in hun eigen woonomgeving blijven en ontvangen daar passende zorg. Eten en drinken speelt een belangrijke rol. Voor uw VPT cliënten heeft Van Smaak de ideale oplossing voor maaltijden en boodschappen aan huis.

Maaltijden

Uw cliënten van een gezonde, gevarieerde en veilige maaltijd voorzien is vaak een tijdrovende organisatie. Van Smaak neemt deze taak graag van u over. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de bezorging van maaltijden aan huis; zowel warm, koelvers als diepvries. Met een vast en vertrouwd gezicht komen wij, indien gewenst, dagelijks de maaltijd aan huis bezorgen

Meer informatie over maaltijden aan huis vindt u hier:

Maaltijd aan huis

Bestellen

Het is belangrijk dat cliënten hun eigen regie behouden. Met de maaltijden van Van Smaak kan de cliënt alleen of samen met u als zorgmedewerker de maaltijden aan de hand van een papieren menukaart bestellen. Door cliënten te betrekken in de voorbereiding van het eten geven wij hen een stukje regie. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van ons online bestelsysteem en de maaltijden online bestellen.

Boodschappen

Bij Van Smaak kunt u maaltijden én boodschappen bestellen. In onze WebSuper vindt u alledaagse boodschappen voor uw cliënt. Ideaal wanneer u op sommige dagen samen met uw cliënt wilt koken of juist alleen de zwaardere boodschappen wilt bestellen. U kan zelf aangeven wanneer u maaltijden en/of boodschappen wilt bestellen.

U ontvangt inloggegevens per VPT team. Als u meerdere VPT cliënten in uw team heeft, dan vindt u deze allemaal onder één account.

In de WebSuper heeft u een aantal tools om het bestellen nog efficiënter te maken. Denk bijvoorbeeld aan een favorietenlijst, waardoor u niet elke keer weer alle producten hoeft op te zoeken. Dit scheelt u tijd. Zijn er andere zaken om het u gemakkelijker te maken, dan denken wij graag met u mee.

Facturatie

Wanneer uw cliënt VPT ontvangt heeft u inzicht in het budget wat u voor een cliënt kan besteden. Met onze WebSuper kan u het orderbedrag nauwlettend in de gaten houden, maar houdt u flexibiliteit in het bestellen. U mag zelf bepalen hoe u dit budget per maand besteedt. Dit kan de ene week wat meer zijn dan de ander. Per maand wordt de factuur opgemaakt en verstuurt naar uw zorgorganisatie. U krijgt dan inzichtelijk welke cliënten boodschappen hebben besteld, op welke dagen en voor welk bedrag.

Wij gaan graag met u in gesprek om samen te kijken naar een oplossing om de organisatie voor u te vergemakkelijken.