Advies en implementatie

Omdat uw zorginstelling unieke cliënten heeft en omdat u uw cliënten het beste van het beste gunt helpen we u graag invulling geven aan het perfecte plaatje omtrent maaltijdvoorziening. Elke situatie is anders en door maatwerk te bieden is veel mogelijk. Hoe kunnen we uw locatie ondersteunen?

Kennismaking

De organisatie van een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd voorzien kan voor u een groot vraagstuk zijn. U wilt maaltijden en boodschappen die voldoen aan de eisen en wensen van uw cliënten. Het proces uitbesteden aan een specialist is een goede optie, maar het vinden van een juiste totaalleverancier op het gebied van voeding verdient zorg en aandacht. Onze accountmanagers maken daarom graag kennis met u. 

De eerste stap is het bezoeken van de verschillende locaties en afdelingen, zodat wij goed in beeld hebben welke behoefte u heeft. Er gaat vaak een wereld aan diversiteit schuil binnen een organisatie en die diversiteit brengen wij in kaart; het gaat om de verlangens behoefte van individuen met betrekking tot hún voedsel en hún bestelprocedures.

Na het kennismaken en inventariseren wil ik de mensen ter plekke laten zien op welke wijze wij iets kunnen betekenen voor hen. Dat is vaak meer dan men denkt.

Proeven is geloven

De maaltijd is iets om naar uit te kijken. moet voor uw cliënt het moment van de dag zijn om naar uit te kijken. Wij snappen als geen ander dat de maaltijd daarom moet voldoen aan de wensen van uw cliënt. En daarin gaan wij heel ver. We inventariseren op locatie aan welke behoefte wensen de maaltijden moeten voldoen. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor iemand met kauw- en/of slikproblemen een divers aanbod aan gemalen maaltijden en vloeibare maaltijden. Daarnaast bieden wij maaltijden aan voor verschillende diëten. Zo is er voor iedereen een gezonde maaltijd passend bij elke dieetwens.

Om u te overtuigen van ons kwalitatieve en gevarieerde aanbod in maaltijden organiseren wij graag een proeverij op locatie. Zowel u als uw cliënten kunnen op deze manier kennismaken met Van Smaak. Bij de eerste ervaring is onze kwaliteit al te proeven. En dat smaakt vaak naar meer.

Samen een invulling geven aan het perfecte plaatje

Wij streven ernaar om voor u het perfecte plaatje in te vullen. Voor de cliënt een maaltijd die veilig en gevarieerd is, zodat uw cliënt elke dag kan genieten. En voor u een proces dat ervoor zorgt dat de kwaliteit op alle vlakken continu is; van inkoop tot op het bord. Een maaltijd op maat, voor iedereen. Dat begint met een goede dienstverlening. U kunt van ons verwachten dat wij op microniveau met u meedenken en ervoor zorgen dat onze dienstverlening naadloos aansluit bij de werkwijze van uw zorgstructuur. 

Wij bieden een compleet aanbod in eten en drinken. Uiteraard verse maaltijden, maar bijvoorbeeld ook diepvriesproducten en een boodschappenservice. De diverse concepten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zo kan op microniveau voorzien worden in het best toepasbare “mix en match” aanbod. Wanneer op specifieke dagen zelf gekookt wordt, kan een combinatie gemaakt worden tussen onze maaltijdservice en boodschappenservice. De kracht van onze organisatie ligt in een eigen, ambachtelijk productieproces dat is gekoppeld aan een fijnmazige logistiek.

Niet alleen moeten de maaltijden voldoen aan alle eisen, maar ook hebben wij onze dienstverlening klantvriendelijk en flexibel ingericht. Wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk geen tijd heeft in een vakantieperiode of kampt met onderbezetting kunt u gemakkelijk voor een korte periode maaltijden bij ons afnemen of het aantal dagen waarop u een maaltijd van ons ontvangt verhogen.

Advies op verpakking en portiegrootte

Iedere cliënt kan op zijn eigen manier genieten van een maaltijd. Wordt er op uw locatie gezamenlijk gegeten? Kies dan voor onze multi porties. Iedereen vult het bord op tafel naar zijn eigen behoefte. Cliënten die op huiskamer niveau op hun eigen kamer eten, ontvangen een persoonsgebonden maaltijd. Hierbij zijn dieetwensen mogelijk. Ook is deze maaltijd geschikt voor cliënten die kauw- en slikproblemen hebben. De maaltijden worden specifiek op klantniveau gemaakt. Iedere cliënt kan zijn eigen gerecht samenstellen, maar ook, in al die diverse vormen, hetzelfde gerecht eten. Allemaal afgestemd op persoonlijke behoeftes. Er is dus heel veel mogelijk.

Wilt u zelf koken? Dan voorzien wij u in ingrediënten, te bestellen in onze eigen WebSuper.

Multiportie
Gezamenlijk eten
Bord vullen naar keuze

Persoongebonden 
Eten op kamer
Eigen keuze incl. dieetwensen

Boodschappen

Zelf koken op locatie met verse ingrediënten voor uw cliënten is een heel mooi uitgangspunt. Van Smaak ondersteunt u daar graag bij. Met ons eigen distributiecentrum bestelt u vanuit ons eigen ontworpen WebSuper eenvoudig en snel uw boodschappen op locatieniveau. Meer informatie hierover vindt u op de pagina boodschappenservice.

Interesse in een aanbod op maat?

Elke situatie is anders en door maatwerk te bieden is veel mogelijk. U kunt bij ons de prijzen opvragen voor de situatie op uw locatie. We bespreken graag met u de wensen voor levering op locatie en maken een offerte op maat. Onze prijzen worden modulair opgebouwd en zijn afhankelijk van diverse factoren. Van Smaak werkt samen met vele zorgorganisaties. U kunt bij ons dan ook altijd navraag doen of wij al prijsafspraken met uw organisatie hebben vastgelegd. Zo niet, dan gaan wij graag met u in gesprek.

Vraag vrijblijvend informatie op via het onderstaande formulier.
Of bel meteen 088 511 5400.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vastlegging afspraken

Afspraken omtrent de manier van bestellen, afleveren en facturatie worden per locatie geïnventariseerd en vastgelegd. heeft een grote invloed op de verwerking van de cliëntgegevens. Per woonlocatie bekijken wij de situatie en verwerken wij dit in ons systeem. De afspraken worden per locatie vastgelegd. Wij werken hierin graag samen met u om onze processen naadloos aan te sluiten in uw zorgstructuur. 

Zodra uw cliëntgegevens goed verwerkt zijn in ons systeem kunt u ervan uitgaan dat de maaltijden volgens de vastgelegde afspraken geleverd worden. Zelfs als cliënten anoniem of kortdurend inwonend zijn hebben wij een oplossing om uw cliënten elke dag van een heerlijke maaltijd te voorzien.