Henk Peter Jagersma (Van Smaak) en Rob Terstappen (Poiesz)

Forse uitbreiding warme maaltijdbezorging door samenwerking Poiesz en Van Smaak

Maaltijdservice Van Smaak gaat in heel Friesland warme maaltijden bezorgen dankzij een samenwerking met supermarktketen Poiesz. Van Smaak en Poiesz gaan elkaars logistieke netwerk gebruiken en investeren in een gezamenlijk wagenpark. Hierdoor kunnen nog meer mensen gebruik maken van onze warme maaltijden aan huis!

We bedekken ongeveer hetzelfde marktgebied en kunnen zo efficiënter en duurzamer werken. Warme maaltijden van Van Smaak worden voortaan, naast de eigen vestigingen, nu ook vanuit Poiesz winkels bij de klant aan huis bezorgd. ‘‘Steeds meer senioren blijven langer zelfstandig thuis wonen, maar zij zijn vaak niet in staat om zelf een maaltijd te bereiden. Onze service is voor deze mensen een geweldige oplossing’’, aldus Jagersma.

Er is een groeiende vraag naar warme maaltijden aan huis en persoonlijke service. Onze warme maaltijden worden vers bereid en door een vaste chauffeur bezorgd. ‘‘Van Smaak en Poiesz hebben elkaar gevonden omdat we dezelfde waarden hebben als het gaat om persoonlijke aandacht voor de klant’’, zegt directeur Henk Peter Jagersma van maaltijdservice Van Smaak.