Maaltijdleverancier Van Smaak zet in op avondbezorging

LEEUWARDEN – Begin dit jaar is Van Smaak gestart met de avondbezorging van warme maaltijden in Leeuwarden en omgeving. We spelen hiermee in op de groeiende vraag in de avond. Naast maaltijdbezorging kunnen klanten ook hun boodschappen aan huis geleverd krijgen. 

Van Smaak ziet dat een toenemend deel van hun nieuwe klanten de voorkeur heeft voor avondbezorging. ‘‘Oude gewoonten maken plaats voor een nieuwe generatie met modernere levenswijze. Steeds meer mensen willen in de avond eten in plaats van in de middag’’, aldus directeur Henk Peter Jagersma.

De maaltijden worden in de namiddag tussen 16.00u en 18.00u bij de klanten bezorgd. Door de thermoboxen blijven de maaltijden warm en kan het in de avond worden gegeten. Van Smaak wil met deze service de klant meer flexibiliteit geven.

Bij interesse of vragen klik hier!