Maaltijdservice Van Smaak

Warme maaltijden nu ook ’s avonds bezorgd in Drachten!

Vanaf 30 oktober start Van Smaak met de avondbezorging van warme maaltijden in Drachten en omgeving. Uit onderzoek blijkt namelijk dat steeds meer senioren ’s avonds willen eten.

Vorig jaar werd voor het eerst gestart met de avondbezorging in Leeuwarden. Dit bleek een groot succes. Wij gaan daarom nu ook ’s avonds in Drachten warme maaltijden bezorgen. Met deze uitbreiding krijgt de klant meer keuzevrijheid en spelen wij in op het veranderende eetpatroon.

De maaltijden worden in Drachten en omgeving in de namiddag tussen 17.00u en 19.00u aan huis bezorgd. Door de thermoboxen blijven de maaltijden warm en kan het in de avond worden gegeten. Alle maaltijden van Van Smaak worden vers bereid in eigen keuken.

Nieuwe generatie
Op het platteland blijft men gehecht aan warm eten tussen de middag ervaart Van Smaak. In de stad zien we een grote verschuiving in het eetgedrag. ‘‘Door in te zetten op de avondbezorging, spelen we in op de wensen van de klant. Zo onderscheiden we ons in de markt’’, vertelt directeur Henk Peter Jagersma van Van Smaak in Drachten, de grootste maaltijdservice van Noord-Nederland.

Probeer nu gratis en vrijblijvend een proefmaaltijd! Klik hier!