Tastoe

Culinaire hoogstandjes voor bedrijfsleven met Tastoe

Van Smaak is gestart met de verkoop van gerechten aan werknemers met de nieuwe bedrijfstak Tastoe. ‘Werkenden hebben een druk bewogen leven en komen vaak niet toe aan gezond eten, we zien hier groeikansen’’, vertelt Lieke Smit, manager en initiatiefnemer van Tastoe. De nieuwe bedrijfstak levert maaltijden die wat kwaliteit betreft ook geserveerd zouden kunnen worden in een sterrenrestaurant.

Het assortiment dat nu door Van Smaak aangeboden wordt, is vooral gericht op senioren. Met Tastoe wil de maaltijdservice haar doelgroep verbreden en heeft hiervoor een geheel nieuw assortiment ontwikkeld. ‘Door het hectische leven dat men heeft, wordt er niet genoeg tijd besteed om gezonde maaltijden klaar te maken. Om deze werkende doelgroep van dienst te zijn, hebben we onder andere fors geïnvesteerd in automatisering ’’, vertelt Lieke. Naast het nieuwe assortiment is ook de besteltermijn van de maaltijden slechts twee dagen. Doordat Tastoe online de ingrediënten ontvangt na bestelling, gaat er geen voeding verloren.

‘‘Gezond en lekker eten, betaalbaar voor iedereen’’

Met Tastoe worden gerechten op werklocatie afgeleverd. Een uitkomst voor werknemers die geen tijd of zin hebben om boodschappen te doen en zelf eten te koken. Tastoe is in stad Groningen, Drachten en Assen gestart. Dit blijkt een groot succes, meerdere bedrijven hebben zich binnen enkele dagen aangemeld. ”We krijgen ontzettend veel enthousiaste reacties binnen”, vertelt Lieke. Omdat de maaltijden op het werk geleverd worden, is het aanmelden van de werkgever een belangrijke voorwaarde. Aanmelden voor de vriendelijke maaltijden van Tastoe, kan door zowel werkgever als werknemer volledig vrijblijvend worden gedaan.

Kijk voor meer informatie op: www.tastoe.nl