Maaltijdservice Van Smaak verkent nieuwe doelgroep

Vanaf 6 februari start maaltijdservice Van Smaak met de verkoop van gerechten aan werkgevers met haar nieuwe bedrijfstak Tastoe. Door veranderingen in de markt ziet de leverancier grote groeikansen bij werknemers. Tastoe start in stad Groningen de pilot en gaat gedurende het jaar uitbreiden naar heel Groningen, Drenthe en Friesland.

Het assortiment dat nu door Van Smaak aangeboden wordt, is vooral gericht op senioren. Met Tastoe wil de maaltijdservice haar doelgroep verbreden en heeft hiervoor een geheel nieuw assortiment ontwikkeld. ‘Door het hectische leven dat men heeft, wordt er niet genoeg tijd besteed om gezonde maaltijden klaar te maken. Wij zetten vol in op deze ontwikkeling en verwachten hiermee een gat in de markt te hebben, met name in stad Groningen’, vertelt manager Lieke Smit.

Besteltermijn
Met het concept Tastoe worden gerechten op werklocatie afgeleverd. Een uitkomst voor mensen die geen tijd of zin hebben om boodschappen te doen en zelf eten te koken. Naast het vernieuwde assortiment is ook de besteltermijn van de maaltijden slechts twee dagen. Doordat Tastoe de ingrediënten ontvangt nadat de klant besteld, is er een minimum aan voedselverspilling.