rundersaucijzen

Verbeterde rundersaucijzen bij Maaltijdservice Van Smaak

De lekkerste rundersaucijzen van Nederland zijn nu bij Van Smaak verkrijgbaar. Er gaat weinig boven een ambachtelijke, perfect gekruide rundersaucijs van Van Smaak. Hoe is deze Hollandse klassieker ontstaan? Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Daarvoor kan vrijwel elk type vlees worden gebruikt, als het maar van hoge kwaliteit is.

Dat was in de Middeleeuwen al zo: worstmakers die betrapt werden op het gebruik van inferieur vlees moesten een dagloon aan boete ophoesten. Belangrijk voor onze lekkere verse worst is dat het vlees een goede vetvleesverhouding heeft. Het vlees dat we bij Van Smaak gebruiken in de worst, wordt precies lang genoeg gemengd, gekruid en gekneed voor de juiste structuur. Dit vindt u terug in de lekkere en goed gebraden malse worst.