Meursinge Maaltijdservice

Van Smaak neemt Meursinge maaltijdservice over

Nieuwe mogelijkheden in regio Westerbork/Beilen

Maaltijdleverancier Van Smaak heeft vanaf 8 maart Meursinge maaltijdservice overgenomen. “Voor Meursinge maaltijdservice is dit een logische stap”, vertelt Rob Meursinge van Meursinge maaltijdservice. “Door ontwikkelingen in de markt zag ik kansen liggen voor andere maaltijdconcepten en ben ik mij daarop gaan richten. Meursinge maaltijdservice is gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van koelverse maaltijden met persoonlijk contact. Deze service wil je hoog houden. Maaltijdservice Van Smaak is dé maaltijdservice in het Noorden met meer dan 45 jaar ervaring, voor ons dus een betrouwbare organisatie waaraan wij vol vertrouwen onze klanten kunnen overdragen.”

“Wij zijn ook heel blij dat Van Smaak de overgang serieus heeft genomen. We hebben te maken met een kwetsbare doelgroep en een overstap heeft veel impact op de klanten. Van Smaak heeft daarom persoonlijk kennis gemaakt met alle klanten van Meursinge. Ze hebben de klant bij de hand genomen en weten nu precies wat de wensen van de klant zijn.” vertelt Rob Meursinge.

Marrit de Vries, Marketing Manager bij Van Smaak over de overname:

“Ook werken wij met de vaste maaltijdbezorger van Meursinge maaltijdservice die de klanten kent en waarbij hij altijd tijd heeft voor een praatje.”

“Onze kennis en betrokkenheid maakt voor de klant het verschil.’’

Maaltijdservice Van Smaak bereidt en bezorgt sinds 1971 maaltijden aan huis. Van Smaak bezorgt op veel plaatsen ook dagelijks warme maaltijden aan huis. Inwoners van Westerbork en Beilen zullen binnenkort geïnformeerd worden over de mogelijkheden om warme maaltijden bij Van Smaak te bestellen. Eerst richt de maaltijdservice zich op de bezorging van koelverse maaltijden.