Snel en eenvoudig uw dieetmaaltijd

Aanmelding bij klantenservice!

U kunt zich eenvoudig aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen of ons te bellen op 088 511 5400. Tijdens dit gesprek bespreken wij, op basis van uw wensen, wat wij voor u kunnen betekenen. Meer weten over de inhoud van dit gesprek? Klik hier.

Bestellen van een maaltijd

Elke week ontvangt u van de chauffeur een menukaart waarop u uw keuze kunt invullen. De ingevulde menukaart geeft u bij de volgende bezorging weer aan de chauffeur mee. U kunt ook gebruikmaken van ons online bestelsysteem. Wilt u bestellen via onze website? Klik hier voor meer informatie over online bestellen.

Bezorging

Wij bezorgen zowel aan huis als op uw woonlocatie. De bezorger heeft een vaste route, waardoor u op vaste tijden uw maaltijd bezorgd krijgt. Mocht u niet thuis zijn dan plaatst de bezorger, door middel van de sleutelservice, de maaltijd in de koelkast of vriezer.

Verwarmen

U kunt uw maaltijd verwarmen in de oven of magnetron. Bij de aanmelding ontvangt u van ons een opwarminstructie zodat u probleemloos uw maaltijd kunt verwarmen. Klik hier om de opwarminstructie digitaal te bekijken.

Eet smakelijk

U hoeft nu nog maar één ding te doen; genieten van uw heerlijke maaltijd!