
Vernieuwde receptuur van runder- en procureurlappen
Door aanpassingen in het bereidingsproces zijn de runder- en…

Mosterd bij de maaltijd
Zacht en pittig. Een nieuwe toevoeging aan de maaltijden van…

Penne carbonara wordt volkoren fusilli carbonara
De volkoren fusilli is een prachtige spiraalvormige pasta gemaakt…

Het Van Smaak onderzoek voor een nóg hogere klanttevredenheid
Van Smaak wil meer inzicht hebben in de klanttevredenheid over…

‘‘Het eten van Van Smaak doet mij denken aan vroeger’’
Jenkje Markamp (87) woont samen met haar dementerende man Willem…

Aan tafel bij mevrouw Koopmans- van Rijn (91) uit Heerenveen
Sinds 6,5 jaar eet mevrouw Koopmans de maaltijden van Van Smaak.…

Grotere en verbeterde rundersoepballetjes bij Van Smaak
Van Smaak de rundersoepballetjes qua receptuur en grootte verbeterd.…

Heerlijke maaltijden met duurzame bezorging
Steeds meer mensen ontdekken onze lekkere en gezonde maaltijden.…

Nieuwe gerechten tijdens feestdagen
We hebben tijdens feestdagen altijd een aantal nieuwe en heerlijke…

Maaltijdservice Van Smaak lanceert vernieuwde website
Van Smaak is continue bezig om zichzelf op alle fronten te verbeteren.…

Culinaire hoogstandjes voor bedrijfsleven met Tastoe
Van Smaak is gestart met de verkoop van gerechten aan werknemers…

Altijd verse ingrediënten van hoge kwaliteit
Van Smaak zorgt altijd voor de beste ingrediënten in haar maaltijden.…